FunnyStuff.gr Animation - Home

Ξεκινήστε τη μέρα σας με λίγο γέλιο...
To FunnyStuff.gr είναι το πιο σύγχρονο διαδικτυακό στέκι διασκέδασης με σκοπό να προσφέρει άφθονο γέλιο και αποτοξίνωση από την απλή, απτή, μουντή καθημερινότητα και μονοτονία που μας περιτριγυρίζει!
Στις σελίδες μας μπορείτε να βρείτε ανέκδοτα, αστείες εικόνες και φωτογραφίες, αστεία βίντεο, αστεία ηχητικά αρχεία, αστεία κείμενα, λόγια και γνωμικά, παιχνίδια, εξυπνα παράξενα και περίεργα πράγματα.
Γίνετε μέλη στο FunnyStuff.gr για να συμμετέχετε δυναμικά βαθμολογώντας και σχολιάζοντας όλο το περιεχόμενο που θα βρείτε στις σελίδες μας.

Αχ η γυναίκα μου!

9.4
Average: 9.4 (5 votes)
Your rating: None

- Ρε Μήτσο, η γυναίκα σου φωνάζει όταν κάνει σεξ;
- Αν φωνάζει λέει; Απ' το καφενείο την ακούω ....

Ετικέτες Ανεκδότου: ακούω, ανέκδοτα, γυναίκα, κάνω, καφενείο, Μήτσος, σεξ, φωνάζει

Περισσότερο γέλιο από το FunnyStuff

Τι κάνει μια μελαχρινή με δύο ξανθιές;

-- Τί κάνει μία μελαχρινή ανάμεσα σε δύο ξανθιές;

-- Τον διερμηνέα!

Ετικέτες Ανεκδότου: ανάμεσα, ανέκδοτα, διερμηνέας, κάνει, μελαχρινή, ξανθιά

Κομμωτήριο χιμπατζήδων

Κομμωτήριο χιμπατζήδων

Στην παραπάνω αστεία εικόνα μπορούμε να δούμε έναν μικρό χιμπατζή ο οποίος φαίνεται να περνάει ένα νέο look στον κόσμο των ζώων. Δείτε τον να σκαρφαλώνει στην πλάτη του μπαμπά χιμπατζή και να επιδυκνύει το νέο του look βγαλμένο από ακριβοπληρωμένο κομμωτήριο. Δείτε την αστεία εικόνα και αφήστε τα γέλια να σας περικλείσουν...

Ετικέτες Αστείας Εικόνας: Αστείες εικόνες, κομμωτήριο, μαλλιά, μικρός, μπαμπάς, χιμπατζής, χτενίζομαι

Ο Χάρων

Ήξερες ότι...:

Στην Ελληνική μυθολογία, ο Χάρων (ή Χάρος στα νέα ελληνικά) ήταν ο πορθμέας του Άδη. (Το αντίστοιχο στην Ετρουσκική μυθολογία ήταν ο Charun). Μετέφερε με τη βάρκα του τους πρόσφατα αποθανόντες από τη μια όχθη του ποταμού Αχέροντα στην άλλη, όπου σύμφωνα με τη μυθολογία βρισκόταν η είσοδος του Άδη. Οι νεκροί έπρεπε οπωσδήποτε να πληρώσουν στον Χάροντα έναν οβολό για τα ναύλα. Γι' αυτό στην αρχαία Ελλάδα τοποθετούσαν πάντα έναν οβολό κάτω από τη γλώσσα των νεκρών σωμάτων πριν τα ενταφιάσουν, για να έχει να πληρώσει ο νεκρός τον Χάροντα. Όσοι δεν είχαν να πληρώσουν ήταν καταδικασμένοι να περιπλανιούνται στις όχθες του Αχέροντα για εκατό χρόνια.

Ετικέτες Ήξερες ότι: Charun, Άδης, αποθανών, Αχέρων, βάρκα, είσοδος, Ελληνική μυθολογία, Ετρουσκική μυθολογία, Ήξερες ότι, μεταφέρω, μυθολογία, ναύλα, νεκρός, οβολός, όχθη, περιπλανιέμαι, πληρώνω, πορθμέας, Χάρος, Χάρων

Be Easier

Αχ η γυναίκα μου! - FunnyStuff.gr

Δείτε ακόμα ένα από τα αστεία βίντεο της παρέας του buruburu.gr που πάντα προσφέρουν διασκέδαση και άφθονο γέλιο.

Αστεία βίντεο from Buruburu

Ετικέτες Αστείου Βίντεο: apple, Αστεία βίντεο, γέλιο

Πυροσβέστης υπόδειγμα

Πυροσβέστης υπόδειγμα

Δείτε σε αυτή την αστεία εικόνα έναν πυροσβέστη πραγματικό υπόδειγμα για το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και τους συναδέλφους του. Ποιος είπε ότι η Πυροσβεστική δεν δρα γρήγορα; Ποιος κατηγορεί άδικα τις Πυροσβεστικές Αρχές για τη μη πρωτοβουλία κινήσεων; Παρακολουθήστε εδώ τον πραγματικό πυροσβέστη υπόδειγμα ο οποίος προλαβαίνει παράλληλα με το σβήσιμο της φωτιάς να ξεκουράζεται ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη φωτιά ή εμπρησμό που θα χρειαστεί να επέμβει.

Η παραπάνω αστεία εικόνα ανήκει στην κατηγορία αστείες εικόνες αντρών και είναι μία μοναδική προσφορά γέλιου από την συντακτική ομάδα του FunnyStuff.gr

Ετικέτες Αστείας Εικόνας: funnystuff, άδικα, άντρας, Αστείες εικόνες, γέλιο, γρήγορα, δρω, εμπρησμός, επεμβαίνω, έτοιμος, κατηγορώ, κίνηση, ξεκουράζομαι, παρακολουθώ, παράλληλα, προλαβαίνω, πρωτοβουλία, Πρωτοβουλία κινήσεων, πυροσβέστης, Πυροσβεστικές Αρχές, Πυροσβεστική, Πυροσβεστικό Σώμα, σβήνω, σβήσιμο, συνάδελφος, υπόδειγμα, φωτιά, χρειάζομαι